IK WEET DAT U LIEGT EPUB

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Mezikus Jurn
Country: Turkmenistan
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 18 October 2015
Pages: 376
PDF File Size: 18.20 Mb
ePub File Size: 20.3 Mb
ISBN: 616-5-97170-985-4
Downloads: 47921
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Salrajas

Tenzij dat het echt iets zou zijn in de zin van een kind gepest ed. Ik heb gezegd ewet hij buiten mocht gaan spelen wanneer hij me eerlijk zou zeggen wat er aan de gang was en dat hij het kon komen vertellen als hij er zin in had. Heb hem aan ik weet dat u liegt gezet en een blad en ewet onder de neus geschoven en gezegd dat hij een brief moet schrijven aan de juf met zijn verontschuldigingen en dat in zijn eigen woorden.

Dus toch beter niet negeren. Maar ik zou wel straffen om het feit dat mijn kind moest liegen! Maar zo denken ze op school niet. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en ik weet dat u liegt 19 liegg in bed gestoken, met de boodschap dat hij morgen terug aan de brief zal gezet worden tot de brief af is.

Als stiefouder is het helemaal niet makkelijk om met zulke situaties om te gaan hoor en ik probeer alleen mijn best te doen om mee voor een consekwente opvoeding te zorgen. Nu de stiefzoon ligt te slapen en de man op aan het voetballen is vraag ik me ik weet dat u liegt of ik wel juist heb gehandeld? De directie bespreekt niets met stiefouders dus die negeerde me gewoon. Heb hem 15min te tijd gegeven om er aan te beginnen.

Als ze het eerlijk zeggen, zal ik nooit op een boze manier reageren dan dat ze wel liegen. En heb mijn stiefzoontje dus ik weet dat u liegt straf proberen laten maken die we afgesproken hadden Waarom neem je dan uiteindelijk wel zelf het heft in handen?

En ze verwachten dat je de kinderen thuis straft. Vandaag, ik heb hem duidelijk bij de directeur zien zitten toen ik hem van school ging halen. Mijn vriend is helemaal niet streng opgevoed en heeft nooit straffen gekregen wel af en toe een pak slaag van papaa maar dat vind ik geen optie.

Dan mag ik weet dat u liegt toch ingrijpen en op een strenge manier zeggen dat hij zijn tanden moet poetsen? Er worden geen straffen geven, ze zetten de kinderen gewoon bij de directeur en ze zetten een nota in de agenda.

De papa is dan gaan praten met hem en hij bleef aandringen dat hij niet bij de directeur is geweest.

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Deze werkt ook terug Ik ben echter zeer streng en correct. Bedankt voor het inloggen. Kan je dat volgens hem vermijden?

Ik heb gezegd dat we weten dat hij de juf heeft uitgemaakt en dat hij bij de lkegt heeft gezeten ook ik weet dat u liegt die leugens niet door de beugel kunnen.

Ondertussen zit mijn vriend dan te stressen en roepen en weet absoluut niet hoe hij met zo’n situatie moet omgaan. Hoe reageren op leugens? Ik wist dus dat er meer aan de gang was. Omdat zowel mama en papa een job hebben die ze niet ik weet dat u liegt kunnen verlaten bellen ze dan naar mij omdat ze weten dat ik mijn uren flexibel kan invullen. Bv Onlangs stond ik in de douche terwijl hij zijn tanden moest poetsen.

Moet je dan maar geen grenzen afbakenen met straf? Waarmee ik niet wil zeggen dat je hem geen positieve aandacht geeft he – maar soms kan een extraatje deugd doen.

We hebben dan met papa en juf afgesproken dat we hem een brief met zijn verontschuldigingen te doen schrijven. Laatst gewijzigd door C tje op 14 sepik weet dat u liegt Citeer Bericht door hoera!

Ik weet dat u liegt hij zei dat hij daar niet was geweest. Ik vind dat dat niet kan en zeker niet in mijn huis. Nogthans had ik gezien dat de directeur zich goed kwaad maakte. Ik kom uit de douche, begin mijn tanden te poetsen en zeg “begin jij ook je tanden poetsen”. Heb het er toch moeilijk mee hoor. Zou ik mijn eigen kinderen ook durven vragen.

Hij wou graag buiten gaan spelen. Ook in de agenda stond niets Nu ik mijn stiefzoontje ik weet dat u liegt een normale manier vroeg waarom hij bij ligt directeur zat beweerde hij dat hij daar niet is geweest. Misschien is het juist daarom dat je stiefzoon zo kwaad en onwillig wordt en zou hij een extra uitbrander of straftaak wel eerder lietg als het direct van z’n papa of mama kwam, zonder wedt jij je daarmee moeit.

Is dat niet de taak van de papa of mama? Papa heeft dan gezegd dat hij nog steeds de kans had om het eerlijk te komen zeggen tot als we naar het oudercontact gingen.

Voor het zelfde geld was het iets benullig, ik heb me ook helemaal niet kwaad gemaakt of geroepen. Maar kan ik hem dan rustig gaan laten spelen terwijl hij tegen mij aan het liegen is? Toen ik de directeur zei dwt ik het eigenlijk niet ik weet dat u liegt kunnen dat ze ons opbellen om te zeggen dat we hem MOETEN komen halen. Dat is best confronterend, maar ook wel leerrijk, denk ik.